Amsterdam Events & Tours heeft verschillende combinaties en mogelijkheden voor bedrijfsuitjes in haar bestand.

Het is natuurlijk mogelijk om een wandeling of boottocht te combineren met een proeverij (jenever, koffie of bier) in een typisch Amsterdams proeflokaal. Of in combinatie met één van de onderstaande suggesties.


Zo kunt u vooraf een puzzeltocht maken met een prijsuitreiking op een leuke lokatie. Sinds kort hebben we zelfs een muzikale puzzeltocht in ons bestand. Na afloop wordt het beste team op een ludieke manier gehuldigd en blijft u meezingen met een Amsterdamse accordeonist.


Zelf altijd al een smartlap willen schrijven? Dat kan tijdens de workshop smartlappen schrijven. Natuurlijk gaat u uw versgeschreven smartlap wel voordragen aan uw collega's!Altijd al uw collega's op de proef willen stellen: doe dan mee aan het grote 'list en bedrog' spel. Iedereen krijgt een bepaald geheim toebedeeld wat men elkaar moet proberen te ontfutselen. Nooit geweten dat uw collega's zo konden liegen.
Met 3-gangen diner.

Al puzzelend en gewapend met een camera door de stad: dat gebeurt in de fotorally. In teams gaat u de stad in en probeert door middel van ludieke opdrachten en vragen een woord te raden.


En dan zijn er nog de diner suggesties: eten in een 18e eeuwse scheepswinkel, of in een bedoeïentent, of tussen de gangen door naar het kleinste variété theatertje van de stad.

Al deze mogelijkheden zijn natuurlijk ook heel goed te combineren met de workshops.