Walking Dinner
Wandelend van restaurant naar restaurant waar u steeds één gang nuttigt, onder begeleiding van een gids die u meeneemt naar leuke plekjes.


Grachtentuinen arrangement
Ooit geweten dat er zulke mooie tuinen zitten achter de monumentale grachtenpanden? Samen met een gids bezoekt u een aantal bijzondere grachtentuinen waarvan sommige normaal niet toegankelijk zijn voor publiek en bekijkt u de bijzondere interieurs van de grachtenpanden. High tea of lunch in één van deze prachtige tuinen is ook mogelijk. Minimaal 20 personen.

VOC-arrangement
Wandeling door Amsterdam in de voetsporen van de VOC. Bezoek aan Scheepvaartmuseum met uitleg over de VOC. Aansluitend een diner in het oude accijnshuis waar vroeger accijns betaald moest worden over de produkten die de VOC meenam uit de 'Oost'. Tussen de gangen door spelen een aantal muzikanten zeemansliedjes uit die tijd en vertellen smeuïge anekdotes en verhalen over de woeste tochten op zee.

Multicultureel arrangement
Amsterdam is al eeuwenlang een smeltkroes van culturen. Wij geven u een kijkje in de 'culturele keuken' die Amsterdam rijk is. Dit arrangement kan zelf samengesteld worden uit de volgende onderdelen:

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
wandeling 'van synagoge tot moskee'
wandeling Joodse buurt
wandeling Zeedijk/China Town
lunch of diner bij ('de oesters van' ) Nam Kee
bezoek aan Tropenmuseum met aansluitend een lunch uit de 'wereldkeuken'
rondleiding Boedhistische tempel met traditionele theeceremonie of dimsum maaltijd
diner in Bedoeïnenstijl (midden-oosten)
workshop dans: salsa of samba
workshop Afro-Cubaanse of Braziliaanse percussie